Εισιτήριο - Εξιτήριο Ασθενών

Τηλ. Γραφείου Κινήσεως Ασθενών : 24413 51153
Τηλ. Λογιστηρίου Ασθενών :24413 51434, 24413 51154
Fax: 24410 26313
email:
kiniseos@noskard.gr

Τα εισιτήρια και τα εξιτήρια των ασθενών γίνονται από το Τμήμα Κίνησης Ασθενών.

Εισιτήριο

Προκειμένου να Νοσηλευθείτε στο Νοσοκομείο, κατά την εισαγωγή σας στο Τμήμα Κίνησης Ασθενών οφείλετε να έχετε μαζί σας, το βιβλιάριο του ασφαλιστικού σας φορέα θεωρημένο για το τρέχον έτος και ανάλογα με τον ασφαλιστικό φορέα απαιτείται:

1)    Ε.Ο.Π.Υ.Υ (ΙΚΑ-ΟΓΑ-ΟΠΑΔ-ΟΑΕΕ-ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ-ΤΑΥΤΕΚΩ – Ε.Τ.Α.Α. – ΤΥΔΚΥ - Ε.Τ.Α.Π. Μ.Μ.Ε), αρκεί η προσκόμιση του θεωρημένου βιβλιαρίου σας.

2)    Τ.Υ.Π.Ε.Τ. – Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. – ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ και Ε.Υ.Δ.Α.Π., με μέριμνα του τμήματος (εφόσον προσκομίσετε θεωρημένο βιβλιάριο) εκδίδουν εισιτήριο.

3)    Οπλίτες – Σμηνίτες – Ναύτες, αρκεί η προσκόμιση του θεωρημένου βιβλιαρίου σας.

1. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο ασθενής που προσέρχεται στο Νοσοκομείο εξετάζεται καταρχήν από εφημερεύοντα γιατρό στα Ιατρεία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών. Εφόσον κριθεί αναγκαία η άμεση εισαγωγή του, δίνεται έγγραφη εντολή από τον γιατρό των Επειγόντων με την οποία γίνεται η εισαγωγή του από το Γραφείο Κίνησης.

Κατά την εισαγωγή τους, οι ασθενείς πρέπει να φέρουν το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και το Βιβλιάριο Υγείας του Ασφαλιστικού τους φορέα θεωρημένο για το τρέχον έτος. Επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και την ΔΟΥ που υπάγονται. Τα στοιχεία αυτά μπορούν να προσκομισθούν και από τους οικείους του ασθενή, στο Λογιστήριο Νοσηλευομένων Ασθενών.

2. ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Γίνονται μόνο προγραμματισμένες - τακτικές εισαγωγές. Το παραπεμπτικό για προγραμματισμένη εισαγωγή εκδίδεται από τους γιατρούς του Νοσοκομείου, ύστερα από εξέταση του ασθενή στα Πρωινά ή στα Απογευματινά Εξωτερικά Ιατρεία και η εισαγωγή του γίνεται από το Γραφείο Κίνησης.

Κατά την εισαγωγή τους, οι ασθενείς πρέπει να φέρουν το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και το Βιβλιάριο Υγείας του Ασφαλιστικού τους φορέα θεωρημένο για το τρέχον έτος. Επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και την ΔΟΥ που υπάγονται.

 

Εξιτήριο

Ο θεράπων ιατρός υπογράφει το έντυπο του Εξιτηρίου του νοσηλευομένου μετά το πέρας της νοσηλείας του. Το έντυπο του εξιτηρίου παραδίδεται στο γραφείο κίνησης ασθενών.