Αποστολή

H παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, μέσω της πλήρους αξιοποίησης του κάθε πόρου που έχει στην διάθεση του ο οργανισμός.

Όραμα

H παροχή υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας για την διασφάλιση και τη βελτίωση του επιπέδου της υγείας των πολιτών του Ν. Καρδίτσας με απώτερο σκοπό τη συμβολή του στη βελτίωση του επιπέδου ευημερίας και ποιότητας διαβίωσης αυτών, μέσα από μια ενδυναμωμένη σχέση εμπιστοσύνης Νοσοκομείου – Πολιτών.

Η παροχή υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας για την διασφάλιση και τη βελτίωση του επιπέδου της υγείας των πολιτών του Ν. Καρδίτσας με απώτερο σκοπό τη συμβολή του στη βελτίωση του επιπέδου ευημερίας και ποιότητας διαβίωσης αυτών, μέσα από μια ενδυναμωμένη σχέση εμπιστοσύνης Νοσοκομείου – Πολιτών.

     Ηλεκτρονικές εφαρμογές στην επιχειρησιακή διαδικασία του Νοσοκομείου. Αντιμετώπιση απομακρυσμένων περιστατικών με τη χρήση της τηλεϊατρικής.

      •     Ενημέρωση των πολιτών με το εύρος δραστηριοτήτων του Νοσοκομείου με στόχο την ενδυνάμωση σχέσης εμπιστοσύνης πολίτη – νοσοκομείου.
      •     Ενδυνάμωση της πρόληψης και προαγωγής της υγείας στον πληθυσμό ευθύνης.
      •     Αύξηση εσόδων του Νοσοκομείου, με την ανάπτυξη προγραμμάτων ιατρικού τουρισμού.
      •     Βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών του Νοσοκομείου με την αξιοποίηση επενδυτικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων (ΕΣΠΑ 2007-2013, ΣΕΣ 2014-2020)
      •     Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας με την πιστοποίηση εργαστηριών, μονάδων και κλινικών εφαρμόζοντας εργαλεία ποιότητας και την εκπαίδευση του προσωπικού.
      •     Ηλεκτρονικές εφαρμογές στην επιχειρησιακή διαδικασία του Νοσοκομείου. Αντιμετώπιση απομακρυσμένων περιστατικών με τη χρήση της τηλεϊατρικής

 

Αξίες

Προάσπιση της υγείας του πληθυσμού παρέχοντας θεραπεία και ενημέρωση υπό την προϋπόθεση της προστασίας των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, εθνικότητας, οικονομικής κατάστασης ή άλλων.